Pereti si panouri de sticla

Cititi mai multe despre partitii de sticla.

Materialele din sticla au acaparat si noile tendite de amenajari interioare unde cerintele au inceput sa fie pentru natural, pentru apropierea de mediu, si s-au largit si diversificat foarte mult tendintele eco in acest domeniu ce tine de design interior. Se cauta tot mai mult ideea de lumina naturala si de confort.

Pereti si panouri de sticla

pentru mai multe informatii accesati paginile compartimentari inteligente, avanatje pentru sticla securizata si compartimentari din sticla la moda.

Atunci cand vorbim despre spatiile de birouri, divizarea spatiului este tot mai importanta si este necesar sa raspunda cerintelor de estetica, de siguranta si de functionalitate.

Pentru a amenaja un spatiu de birouri peretii din sticla au numeroase avantaje. Peretii de sticla asigura un mod creativ si inovator de a crea zone de lucru si ofera si un aspect prietenos si modern.

Compartimentarea spatiilor de lucru care au pereti din sticla este o alternativa moderna in raport cu solutiile rigide traditionale.

Un alt avantaj pentru aceste sisteme este reprezentat de faptul ca asigura si un nivel mare de protectie fonica si sunt foarte eficiente in ceea ce priveste costurile pentru ca nu au nevoie de modificari de structura, fapt ce permite mentinerea unor costuri reduse raportat la o tehnologie de o foarte buna calitate.

Luand in calcul si costurile reduse ar trebui sa evidentiem aspectul economisirii energiei pentru ca datorita transparentei panourilor din sticla spatiile de lucru se bucura de lumina din plin fapt ce va ajuta atat pentru a face economii dar si pentru ca angajatii sa lucreze intr-un mediu sanatos.

In cazul in care va doriti sa aveti un spatiu modern sau sa dati o nota de rafinament si de profesionalism spatiului de lucru, peretii desaprtitori sunt solutia ideala si sunt o recompensa binevenita.

Peretii din sticla sunt raspunsul la cererile de spatiu, estetica si iluminare naturala de care multe birouri duc lipsa si unde neoanele afecteaza productivitatea angajatilor. Peretii din sticla sunt separatori de spatiu care au nenumarate calitati functionale si estetice care permit trecerea luminii. Va veti bucura si de o atmosfera aerisita fara zone intunecate.