Usi de sticla glisante de interior

Pentru mai multe detalii accesati si pagina usi birouri.

Usile glisante din sticla sau culisante sunt foarte apreciate in casele moderne pentru ca delimiteaza si separa discret si contribuie la marirea spatiului din punct de vedere vizual. Usile culisante pentru interior pot sa fie incastrate sau aparente si montajul celor din urma poate sa fie foarte usor de realizat chiar si fara mesteri pentru ca sistemul de glisare se monteaza la vedere deasupra usii.

Alegerea unui sistem de culisare si a unui model de usa se va face in functie de spatiul disponibil dar si in functie de stilul de amenajare al locuintei. Trebuie sa stiti si ca usile glisante inlocuiesc absolut orice usa existenta in casa indiferent ca este vorba despre o usa de baie, de living, de hol sau chiar si pentru camera copiilor in spacial atunci cand locuiti in apartamente mici si cautati solutii de optimizare pentru spatiul respectiv.

Usi de sticla glisante de interior

Aspectul deosebit este un prim avantaj vizibil al usilor glisante. Fiind aparute recent pe piata de profil prin comparatie cu usile normale, usile culisante se diferentiaza prin designul deosebit si usor de integrat in casele moderne.

Manevrarea usoara si o durata de viata lunga fac ca usile glisante sa fie foarte cautate. Specialistii spun ca spre deosebire de sistemele de usi clasice cu balamale, care in timp se lasa din cauza greutatii pe care trebuie sa o suporte sistemele usilor culisante sunt mult mai rezistente in timp.

Usile glisante le fac sa fie usor de folosit de catre copii. Usile glisante anuleaza riscul ca micutii sa isi prinda degetele in tamplarie. In plus o usa culisanta nu se va tranti din cauza curentilor de aer. In garsonierele mici si in apartamente usile din sticla inlocuiesc anumiti pereti si separa zonele de activitate pastrand totodata si senzatia unui spatiu degajat.

O alegere foarte inspirata in special pentru bucatariile mici si inguste unde conteaza fiecare centimetru patrat ar trebui valorificat la maxim. Renuntand la usa normala veti putea folosi spatiul mort care se afla in spatele acesteia si veti construi mai multe rafturi montand dulapuri sau chiar frigidere. Pentru bucatarii mari sau bucatarii extinse in balcon, foarte des intalnite la bloc, usile culisante se utilizeaza pentru a delimita o zona de preparare a mancarii de locul in care luati masa. Pentru ca lumina sa patrunda dintr-o zona in alta va sfatuim sa alegeti si usi din sticla transparenta sau mata in functie de preferinte.

Infinity Division
Str. Calea Floreasca 141-143 Sector 1 Jud. Bucuresti 14456
Telefon: 0765388756 | 0212109740
Mail:office@smartestproiect.ro | office@infinitydivision.ro | office@infinitydivisions.ro

Copyright © 2016 infinity divisions